Elektronisk Forretningsdrift QSP EDI  Håndterminaler

BxSoftware ble stiftet i 2011, etter at programvare hadde blitt et stadig viktigere produktområde for Barex Distribution og BarCom Labelling. Barex og BarCom har lenge levert egen programvare som et tilleggsprodukt til håndterminaler, men fra 2011 har programvaren fått mer fokus og blir solgt som et selvstendig produkt via BxSoftware. Vårt søsterselskap Barex Distribution har i 2015 blitt kjøpt opp av EET Europarts, som har blitt vår nye hoveddistributør av vår programvare. Vi har som mål å være markedsledende på innovasjon og kostnadseffektive løsninger for logistikk og datafangst.

BxSoftware selger standardiserte produkter via et bredt forhandlernett, men leverer også tilpasninger og spesielt utviklede løsninger til bl.a. prosessindistri og lagerautomasjon, der vi får utnyttet vår kompetanse på logistikk, integrasjon og datafangst.

  • BxMobile Complete er vår programvare for håndterminaler. Jobb offline med ordre, kunder og innkjøp. Du trenger kun dekning ved innsending og mottak.
  • BxEngine integrerer håndterminalen direkte med ditt ordre/lagesystem, som f.eks Visma Global, Visma Business og Visma.net Logistics.
  • BxMobile Online er for deg som ønsker å håndtere ordre og varer med din smarttelefon og ikke trenger en dedikert skanner.
  • BxWebManager gjør at du enkelt kan skrive ut etiketter med oppdatert informasjon direkte fra ditt ordre- og lagersystem.
  • BxAdmin er administrasjonsverktøyet til BxEngine. Her kan forhandler (eller kunde) selv tilpasse integrasjonen og administrere håndterminaler og brukere.

Fornøyde kunder

Vi hjelper kunder til å bli mer effektive og konkurransedyktige. Derfor har vi også fornøyde kunder av våre systemer.

Les våre kundehistorier

Visma Community

er Visma sitt nettsamfunn for kunder. Her finner du blant annet nye versjoner, brukertips, brukerforum og nyheter.

Logg inn eller bli medlem idag!