Elektronisk Forretningsdrift Håndterminaler Programvare til Håndterminaler

I samarbeid med Input AS har vi utviklet qspEDI, et helautomatisk EDI-fakturaprogram som er ferdig oppkoblet mot Visma Global. Løsningen installeres raskt og det er lett å komme i gang. Det oppfyller også alle kjedenes krav

Med stadig skjerpede krav til presisjon og transaksjonstempo kreves nye verktøy for å holde følge. Vi mener ressurser og evner burde brukes mer kvalitativt enn inntasting av opplysninger som allerede er registrert.

EDI betyr å utveksle informasjon elektronisk. Dette fungerer kun dersom begge parter har et system som tolker EDI språk. Våre løsninger støtter både EDIFACT-,XML- og flatfil- formatene og kan både sende og motta ordre som eksisterer i Global. Du kan sette opp EDI behandlingsprofil på kunden slik at det kun er de som skal ha det som får EDI – automatisk.

Løsningen er også rimelig å anskaffe, og så lenge du benytter XML blir den også rimelig i bruk. Med kun en dags installasjon er det lett å komme i gang. Vi gir deg huskeliste over hva du må forberede. Er det behov for full EDI implementering (for de som handler over grossist), kan løsningen enkelt bygges ut med alle meldingstypene. Ordremottak, mottaksbekreftelse og pakkseddelnivå 3/4 finnes som tilleggsmoduler.

Fornøyde kunder

Vi hjelper kunder til å bli mer effektive og konkurransedyktige. Derfor har vi også fornøyde kunder av våre systemer.

Les våre kundehistorier

Visma Community

er Visma sitt nettsamfunn for kunder. Her finner du blant annet nye versjoner, brukertips, brukerforum og nyheter.

Logg inn eller bli medlem idag!