Elektronisk Forretningsdrift QSP EDI Programvare til Håndterminaler

EET Europarts er Europas største distributør innen videoovervåkning, reservedeler og tilbehør til datamaskiner, skrivere, nettbrett og mobiltelefoner. De distribuerer en rekke ledende merkevarer i disse produktområdene. Du kan lese mer om dette her. 

EET Europarts er en del av EET Group, som ble grunnlagt i 1986 og er i dag en av de ledende distributører av IT, overvåkings- og sikkerhetsløsninger og hjemmeelektronikk, med 31 salgskontorer i 26 land, spredt over hele Europa og Afrika. Gruppen sysselsetter nærmere 500 ansatte som betjener mer enn 42.000 forhandlere og behandler mer enn 900.000 leveranser i året. EET Group har sitt hovedkontor i Birkerød og logistikksenter i Ballerup. i tillegg til lokalt lager i Norge.

Merking er normalt med termo og termotransfer skrivere. Datafangst er strekkodelesere, håndterminaler, RFID, magnetkortlesere og skjermer med og uten pekefunksjon. De har egen utviklingsavdeling som lager programvare for håndterminaler, skrivere og integrasjon mot andre systemer.

De har ferdige rutiner/programmer mot Visma Global, Visma Business,Visma Scenario, Visma.net og Visma Avendo

 

Fornøyde kunder

Vi hjelper kunder til å bli mer effektive og konkurransedyktige. Derfor har vi også fornøyde kunder av våre systemer.

Les våre kundehistorier

Visma Community

er Visma sitt nettsamfunn for kunder. Her finner du blant annet nye versjoner, brukertips, brukerforum og nyheter.

Logg inn eller bli medlem idag!