Netthandel Visma Zpider Digitroll

Digitroll har lang erfaring med eHandel og har levert flere hundre løsninger siden starten i 1999. De leverer både B2C og B2B løsninger og har i de fleste løsninger en integrasjon mot ett eller flere av kundens forretningssystemer. De leverer netthandel med standard integrasjoner eller med spesialsøm for å dekke ditt behov.

Digitroll leverer nettbutikker til mange ulike bransjer og deres kompetanse er å skaffe kunderne inntekter. De øker salget og reduserer kostnadene.

Digitroll leverte sin første nettbutikk til byggebransjen tidlig på 2000-tallet. De har forstått at en nettbutikk til byggevarehandel er mer enn bare å bestille varer på nett. Mange av våre byggevareforhandlere kaller løsningen «selvbetjent proffløsning» og det med god grunn.

I nettbutikkløsningen kan proffkunden døgnet rundt se sine avtaler, ordre og faktura og laste ned dokumentasjon pr prosjekt. Proffkunden kan gjenbruke gamle ordre og redigere før ny bestillingen blir sendt til byggevarehus. Med «selvbetjent proffløsning» kan proffkunden lage tilbud til sin kunde og det ser proft ut!

Les mer om Digitroll

Fornøyde kunder

Vi hjelper kunder til å bli mer effektive og konkurransedyktige. Derfor har vi også fornøyde kunder av våre systemer.

Les våre kundehistorier

Visma Community

er Visma sitt nettsamfunn for kunder. Her finner du blant annet nye versjoner, brukertips, brukerforum og nyheter.

Logg inn eller bli medlem idag!